Menu


Tidsbestilling og information
Hvem kan undersøges
Undersøgelser
Røntgenundersøgelse
Link
Sådan finder du klinikken
Ultralyd
Ventetid på undersøgelser
Information til fagpersoner
Røntgenstråler
Hvordan klager du
Persondatabeskyttelse
Kvalitet og Patientoplevelser
Lukke eller feriedage
Billedmateriale på undersøgelse

 

Sygesikringsgruppe 1, Region Hovedstaden

Du bor i Region Hovedstaden og er Sygesikringsgruppe 1

Undersøgelserne er gratis for dig, hvis du tilhører sygesikringsgruppe 1 og bor i Region Hovedstaden, men en henvisning fra din egen læge/speciallæge er påkrævet, før vi kan give dig en tid. Du har ret til at vælge, at blive undersøgt hos os, hvis vi kan tilbyde dig undersøgelsen. Spørg eventuelt vores sekretær på telefon 38 87 03 95.

Til alle undersøgelser skal der fremvises gyldigt sundhedkort på den person som skal undersøges.

Der er generel stor efterspørgsel, og der er derfor ventetid på nogle undersøgelser. Hvis vi ikke har en hurtig tid til dig, og du ønsker en hurtigere tid, kan du enten kontakte en af de andre klinikker (se under fanen LINK) eller gå ind på hjemmesiden Sundhed.dk og find behandler.

Til alle undersøgelser skal der fremvises gyldigt sundhedkort på den person som skal undersøges.

 

Sygesikringsgruppe 2, Region Hovedstaden

Du bor i Region Hovedstaden og er Sygesikringsgruppe 2

Som gruppe 2 patient har du ret til at opsøge os efter eget ønske, når du mener at have behov for en undersøgelse, men vores speciallæge skal altid sikre sig, at der er indikation for undersøgelsen, før den udføres, hvis undersøgelsen involverer røntgen.

Du kan også vælge at få en læge til at skrive en henvisning til undersøgelse af dig. Uanset dit valg kan du ringe til os på tlf. 38 87 03 95 for at bestille tid til undersøgelse. Du har ret til at vælge at blive undersøgt hos os, hvis vi kan tilbyde dig undersøgelsen.

Spørg eventuelt vores sekretær på telefon 38 87 03 95.

Hvis du tilhører sygesikringsgruppe 2 og bor i Region Hovedstaden, afregner klinikken med sygesikringen for hovedparten af omkostningerne, men du skal slev betale for patientandelen, som afregnes kontant på undersøgelsedagen.

Til alle undersøgelser skal der fremvises gyldigt sundhedkort på den person som skal undersøges.

Kørestol/Dårligt gående eller stående

Hvis du er dårligt gående/stående eller kørestolspatient kan du også benytte klinikken, idet den er beliggende i stuetagen. Dog skal du være opmærksom på, at hvis der er tale om en bred kørestol, så kan den ikke komme ind i klinikken, fordi dørene er smallere end almindelig størrelse. Herudover skal man være opmærksom på, at ved visse undersøgelser er en vis gang- og standfunktion nødvendig for, at undersøgelsen overhovedet kan foretages, - eller for at undersøgelsen kan foretages med en tilstrækkelig kvalitet.

Ved tvivl anbefales kontakt til klinikken mhp. afklaring af den nødvendige egenfunktion i forhold til den ønskede undersøgelse.

 

 

  MRI, Ultralyd- og Røntgenklinikken, Peter Bangs Vej 9 C, 2000 Frederiksberg