Menu


Åbningstider
Tidsbestilling
Hvem kan undersøges
Ventegarantipatient
Undersøgelser
Røntgen
Ultralyd
Om Klinikken
Sådan finder du klinikken
Persondatabeskyttelse
Links
Information til fagpersoner

 

 

Ventetidsgarantipatienter

 

Vi har aftale med de danske regioner, om at varetage undersøgelser på patienter, som har mere end 1 måneds ventetid til undersøgelse på hospitalet.

Hvis du har ventetid på mere end 4 uger fra den dag hospitalet har modtaget din henvisning, kan du få omdirigeret din henvisning til os. Kontakt den hospitalsafdeling du er henvist til i din bopælsregion.

Sådan gør du, hvis du ønsker en hurtigere undersøgelse hos os

  1. Først skal du sikre dig, at vi kan foretage den/de undersøgelser, som du er henvist for. Du kan ringe og spørge vores sekretærer på tlf. 38 87 03 95.
  2. Når du har været hos din læge/speciallæge og blevet henvist til en røntgenafdeling, skal hospitalet sende dig et indkaldelsesbrev indenfor 8 hverdage. I dette brev oplyser de dig om datoen for undersøgelsen, og heraf fremgår det, om du har fået en tid indenfor garantiperioden på 1 måned. Endvidere er der vedlagt information om muligheder for at benytte det udvidede frie sygehusvalg samt ventetider.
  3. Hvis ventetidsgarantien på de 4 uger ikke kan overholdes, kan du henvende dig til afdelingen som du er henvist til eller regionens patientkontor, og bede om at få sendt din henvisning til os.
  4. Efter vi har modtaget din henvisning, ringer vi til dig og aftaler en tid. Du har også mulighed for selv at kontakte os på tlf. 38 87 03 95.
  MRI, Ultralyd- og Røntgenklinikken, Peter Bangs Vej 9 C, 2000 Frederiksberg