Menu


Åbningstider
Tidsbestilling
Hvem kan undersøges
Undersøgelser
Røntgen
Ultralyd
Om Klinikken
Sådan finder du klinikken
Persondatabeskyttelse
Links
Information til fagpersoner

Om klinikken

Klinikken råder over nyt røntgen- og ultralyd udstyr.

Vi udfører almindelig røntgen- og ultralydsundersøgelser.

Klinikken modtager dels patienter boende i Region Hovedstaden (gruppe 1 og 2) med henvisning fra en læge eller speciallæge

samt forsikringspatienter og selvbetaler fra hele landet.

 

Alle patienter, der er bosat i Region Hovedstaden, som er gruppe 1-sikrede, undersøges gratis efter henvisning fra en læge

eller en speciallæge.

 

Kørestol/Dårligt gående eller stående

Hvis du er dårligt gående/stående eller kørestolspatient kan du også benytte klinikken, idet den er beliggende i stuetagen. Dog skal du være opmærksom på, at hvis der er tale om en bred kørestol, så kan den ikke komme ind i klinikken, fordi dørene har almindelig størrelse. Herudover skal man være opmærksom på, at ved visse undersøgelser er en vis gang- og standfunktion nødvendig for, at undersøgelsen overhovedet kan foretages, - eller for at undersøgelsen kan foretages med en tilstrækkelig kvalitet.

Ved tvivl anbefales kontakt til klinikken mhp. afklaring af den nødvendige egenfunktion i forhold til den ønskede undersøgelse.

 

Klinikken har indgået en aftale med Danske Regioner om undersøgelse via det Frie Sygehusvalg (30 dages ventetidsgaranti).

Det betyder, at hvis ventetiden til en undersøgelse er på mere end 30 dage og vi kan lave undersøgelsen, kan du få den lavet hos os.

 

Hvis garantien ønskes benyttet, skal henvisningen fremsendes til os fra det lokale sygehus/hospital.

Vi bestræber os på at have så kort ventetid som muligt.

 

  MRI, Ultralyd- og Røntgenklinikken, Peter Bangs Vej 9 C, 2000 Frederiksberg